27 feb. 2010

Beställningskort & OS-guld

Igår kväll passade vi lille M. Det gick jättebra med matning och läggning. Mindre bra med blöjbyte då vi inte bytte tillräckligt snabbt när han gjort nr 2, så det var lite kladdigt ett tag, men det redde vi ut. Lillplutten var glad ändå.

Vi var lagom hemma igen när curlingfinalen för damer gick av stapeln. Stackars Kalle var jättetrött så han orkade endast se någon serie, medan jag var vaken och tittade på matchen samt låg och läste ut en bok. Hu så spännande det var. Och de var absolut värda att vinna guldet. Årets bragdmedalj till curlinglaget Norberg tycker jag.

Beställningskortet kom fram igår och Kalles faster, som var beställaren, var så glad för kortet. :) Alltid härligt när det uppskattas.

Och här är då kortet. Jag är ganska säker på att födelsedagsgrisen själv inte vet om denna blogg så därför vågar jag visa det redan nu.Då födelsedagsbarnet älskar Snobben, letade jag upp en freebie och skrev ut och färglade med Promarkerpennor.
Snöflingor och "etikett" där Snobben är på är från Spellbinders.
Textstämpel från Minelle, köpt på Scrapbutiken.
Bannern har jag gjort själv.
Blad och underblomma från Prima.
Mönsterpapper från Inkido.Och här är insidan.
Tyvärr syns det inte att jag embossat med ljusblå glitterembossing på vänstersidan, men det har jag.
Även snöflingan är embossad med samma.
På högersidan är det embossat med clear.


Nu ska jag se om jag hinner färglägga innan våra gäster kommer. Kalle är iväg och handlar. Han har fått ner snön från halva altantaket medan jag dammsugit hela huset, tömt kattlådor, vikt tvätt, torkat efter Duracell, bytt lakan, m m.

Ha en jättetrevlig kväll och håll tummarna för lag Edin i curlingmatchen om brons ikväll.
Vad ska jag hitta på när OS är slut? :(
Kram på er alla

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!