1 feb. 2010

Avfrostning, träning & pysslande

Denna söndag har varit en produktiv dag.
Jag steg upp och pysslade lite imorse. Blev klar med det sista BoBunnykortet. Blev mycket nöjd.

Efter det tränade jag. Det var jobbigt, men jag tog mig igenom och på köpet väckte jag Kalle. :)

I eftermiddag har vi frostat av kylen. Ja, kylen - inte frysen. Termostaten har antagligen gått sönder och vi har haft is i kylen och har livsmedel stått för långt bak har de frusit.
Det var jätteskönt att få det gjort. Dessutom hittade vi en lapp med en massa beteckningar. Denna lapp tog Kalle foto på och Kalle har mailat någon för att få reda på vad en sådan kan kosta att byta.
Lite livsmedel blev slängda för det var ju lika bra att rensa medan vi ändå höll på. Och ordentligt rengjord blev kylen också. Så skönt!Fönen var på ganska länge för att vi över huvudtaget skulle kunna få ut de två hyllorna som frusit fast. Det häftiga var att jag kunde få loss isen i två stora stycken när endast översta hyllan var kvar. Isen var ca 1 dm tjock. Det var helt otroligt. Vi slängde ut blocken i snön då de inte fick plats i våra diskhoar. :) Helt galet.

Ikväll har jag redigerat lite foton eftersom Kalle behövde bilden från kylen med alla uppgifter på.
Och då tänkte jag visa min After Eight-ask som vi gav bort i fredags när vi var på middag.
Jag ber om ursäkt för att fotona inte är så fina, men jag har som ursäkt att jag var ganska stressad när vi skulle åka i fredags.Receptet har vi fått av en vän, Maria. Kakan kan verkligen rekommenderas!
Och själva höljet till After Eight-asken sitter löst, så man kan lätt ta av det och sätta på nästa ask sen. Receptet går också lätt att ta av. Det sitter fast med en liten Glue Dot.

Papper från Melissa Frances och Inkido. Receptlappen är faktiskt från en receptbok som är tänkt just till att ha för att scrappa.

Nu ska jag ta och byta lakan i sängen för att sen krypa ner och sova gott för att ha en mycket produktiv måndag (har jag tänkt mig iallafall).

Och håll tummarna för mig att företaget hör av sig med goda nyheter till mig imorgon. :)
Natti.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!