23 jan. 2010

Tudor hemma igen

Nu är vår familj samlad igen.
Jag ringde till djursjukhuset när det var telefontid och kom fram med en gång, vilket överraskade mig. :)
Allt hade gått bra med Tudor. Han hade kissat själv idag och han mådde bra. Hans urinblåsa hade varit liten men hård igår. Ett litet stopp hade han haft, men det hade de kunnat ta bort ganska fort och lätt. Ganska få kristaller i urinen, men bakterier fanns det där, och det visade sig att han hade urinvägsinfektion. Stackars liten. ♥

16.30 kunde jag hämta honom samt recept på smärtstillande samt antibiotika. Naturligtvis hade inte apoteket antibiotikan så det måste vi fixa imorgon (läs: Kalle).
När jag pratade med veterinären där berättade hon att hon klämt lite på Tudors blåsa och han hade kissat. Därför var han nu lite "lätt fuktig" som hon beskrev det. Så skulle inte jag vilja beskriva det.
Han var dyngsur och det stank verkligen urinvägsinfektion. Så när vi kom hem var det bara för mig att ta av mig kläderna och sätta mig i badkaret med Tudor för att tvätta honom så rent det gick.  Kalle fick hjälpa till från utsidan av badkaret. Han luktar betydligt bättre nu än innan. Men att kalla honom fuktig var väl att ljuga lite tycker jag.

Han är glad att vara hemma. Han är trött, men när han väl är uppe är han kelig. Han har druckit och ätit lite. Kalle får ha koll på honom imorgon att han går på lådan och inte har problem. Lättare sagt än gjort, men det får han göra.

Ska försöka senare att få över två bilder jag tog på Tudor när vi var på djursjukhuset i onsdags. Han är så söt på bilderna. :)

Så nu känns det som om man kan andas ut lite igen. Det är skönt att ha hela vår familj samlad igen.

Sov gott och ha en bra lördag.

P.s Har inte hört något alls om någon andra intervju eller så än, men hoppas naturligtvis fortfarande på att jag går vidare.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!