27 jan. 2010

Snöoväder & LO-skapande

Då har snöovädret kommit till östgötaslätten. Tydligen har det inte nått Linköping än, vilket jag är glad över då Kalle har ett läkarbesök innan han börjar jobbet idag. Men här ute snöar det rejält. Och tydligen ska det göra så heeela dagen och ikväll. Så det ska bli spännande att se hur mycket man behöver skotta sen för att ta sig fram igen.

Medicineringen av Tudor går ganska bra nu och han är jättelycklig över att få två skivor gurka efteråt. :) Han är inte så glad över att han inte får gå ut, men finner sig i det, vilket är skönt.

Träningen går framåt. Jag gjorde pass fyra igår. Tydligen upprepar man samma pass om man vill köra mer än en gång samma dag. Det blev jag inte så förtjust i att upptäcka, men det är inget att göra något åt. Dock var det lite tungt att träna igår. Det tog emot på vissa övningar.

Jag har börjat göra lite LO's med alla hjärtans dagtema. En LO är klar och den andra ligger nästan färdig. Igår letade jag efter blomblad jag köpte för säkert nio år sen, men som jag inte visste hur jag skulle använda. Och medan jag letade hittade jag massor med saker som jag sorterade in i mitt tredje sortiment"skåp"/låda. Dock blev jag inte glad när jag upptäckte att allt trots detta inte fick plats utan att jag skulle behöva ytterligare en till. Var ska jag få plats med det? Får fundera på det. Platsen att sätta det på alltså.

Har inte hört något om jobbet än. Jag vill ju ha det jobbet!
Jag sms:ade i fredags och vill inte tjata, så jag håller mig lugn och hoppas på det bästa.

Då jag inte hunnit redigera fler scrapbilder, bjuder jag istället på en bild på Duracell, vår tredje katt.
Idag ligger hon i samma gungstol och har legat där sen igårkväll.Ha nu en fantastisk onsdag och kör försiktigt om ni ska ut.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!