30 jan. 2010

Projekt på fritiden

Jag har startat ett "litet" projekt på fritiden. Tanken är att projektet ska bli klart nästa helg på söndagen, för att kunna presenteras sedan på måndagen den 8:e februari.

Det är skoj och jag tror verkligen det kan bli jättebra. Jag planerar och funderar. Men jag är inte ensam om detta projekt. Vill inte avslöja för mycket ännu. Men man kommer att kunna se det på måndagen och förhoppningsvis märka en skillnad, en positiv sådan. :)

Igår var vi hos vänner, tillika f.d arbetskamrat till mig, på middag och för att träffa deras lille nytillskott. Himmel så söt han var, lille W. En riktig liten goding som jag gärna myste med igår.
På väg hem var det kallt! Som kallast var det -24° (strax innan Gottlösa). Här hemma var det -21°, så när vi kom in gjorde jag en eld i kakelugnen.

Tudor mår bättre och bättre och gör nu fler försök att få gå ut, men är man sjuk ska man stanna inne. Tack o lov finner han sig i detta hyfsat bra och snällt fortfarande. Nu på måndag är hans sista dag med antibiotika. Både vi och Tudor längtar dit, det kan jag lova.

Och idag tänkte jag visa lite fler kort jag gjort med BoBunnypapper. Så lätta och smidiga att arbeta med och få till kort med.Ett stafflikort, eller easel card, som det också kallas.De små hjärtana här på insidan är min nya förälskelse. En klämstans från Fiskars. Inte så lätt att få tag på tydligen. :(

Alla BoBunnykort hittar man på ett inspirationsbord hos Scrapbutiken.

Nu ska jag ta reda på vilken utmaning jag har att göra till nästa vecka för Prickiform.
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll och en mysig söndag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!