25 jan. 2010

Produktiv morgon

Idag åkte Kalle med grannen då jag behöver ha bilen.
Vi hade satt klockan på 06.30. Grannen brukar ringa ca 30 min innan han tänkt åka till jobbet och gångerna innan har han ringt vid 7-tiden. Men idag ringde han redan 06.20. Så det var bara att direkt stiga upp.

Jag fixade frukost och förberedde dropparna till Tudor och tog fram tabletterna medan Kalle tog Tudor.
Jag började med att kalla på Tudor, men istället kom Mysan springande ut i köket och jamade. Jag sa till henne att hämta Tudor. Hon gick iväg och jag kallade på Tudor igen. Men istället kom Mysan igen. :) Lilla sötnosen. :)

Det gick förvånansvärt smidigt och bra idag. Jag var väl lugnare och mer bestämd idag tror jag. Vi hade ju verkligen inte tid att stå och fippla idag.

Jag gjorde klart frukosten medan Kalle fixade till sig.
Vi åt och Tudor fick två gurkskivor som belöning för att han var så jätteduktig. Han älskar gurka så han var jättelycklig över sin belöning.

Lunch till Kalle fixade jag också medan han borstade tänderna efter frukost.

När jag blivit "själv" hemma (man är aldrig själv eller ensam med tre katter i huset) gick jag upp till pysselrummet. Här har jag fyllt i nödvändiga uppgifter till Agria. Det första besöket ska regleras och den lappen måste jag skicka in. Så det enda som Kalle behöver göra sen är att skriva på pappret och posta så är det klart. Skönt att ha det gjort. 90 dagar har man på sig, men tiden springer iväg så det är lika bra att ha det gjort med en gång. Det är mitt motto.

Jag har även kollat lite på bloggar jag följer, men ska sätta mig nu att göra klart ett kort som jag ska ha med mig i eftermiddag. Det ska bli så skoj att få höra hur det var på Formexmässan. Egentligen skulle jag följt med, men jag kände att jag inte hade råd så jag fick stanna hemma istället.

Och så tänkte jag visa ett kort jag gjorde förra veckan.Blomma från Inkido. Jätterolig att färglägga.
Jag har målat på akvarellpapper 300g. Helt underbart papper att måla på.
Färgerna är Tombowpennor.
De nedre två blommorna är embossade med transparent pulver.
Mönsterpapper från Melissa Frances.
Samtligt material kan du köpa hos Scrapbutiken.För att få ännu mer effekt tog jag på glitterlim - tre olika färger. Gult i mitten, magenta på bladvikningarna och Fruit Punch på bladkanterna.Och här är insidan av kortet.

Jag kan tänka mig att blomman skulle vara mycket snygg att maska och göra en bukett av.

Men nu ska jag fortsätta med mitt BoBunnykort.
Ha en jättebra måndag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!