24 jan. 2010

Pillerburkar, piller, träning & pysslande

Vilken söndag jag haft! Jag har hunnit massor och känner mig skönt trött nu.

Imorse steg jag upp efter sex timmars sömn. Jag kände mig utvilad och satte mig och pysslade lite.
Vid halv tolv-tiden väckte jag Kalle och vi gjorde "frukost". Tudor skulle få sina tabletter och smärtstillande. Idag var fighten ännu värre än igår. Nu visste han definitivt vad som väntade. Han kämpade och skulle absolut INTE ha några tabletter. Men även om han var envis, så var jag värre. Och jag vann. Bara nio dagar kvar med den kampen. Jippi.
För övrigt verkar Tudor må bra, men han är ännu mer kelig och tillgiven nu. Jag överdriver inte mycket om jag berättar att han gärna skulle gilla att bli omkringburen och kelad med konstant. En Babybjörn till honom kanske så man får något gjort samtidigt.
Hans besatthet med närhet hade sin kulmen när jag duschade. Han satt nedanför badkaret och skrek mer eller mindre konstant och när jag var klar och drog undan duschdraperiet vände han sig om och skrek det högsta jag varit med om. Jäklar vilken kraft det är i den lille kissen (på 5,5 kg)! Han såg så övergiven och ledsen ut. Så det var bara att ta upp honom och kela. Då spann och frustade han.

I eftermiddag har jag fått en hel del pysslat, och det känns underbart skönt. Jag känner mig riktigt produktiv.

Dessutom har jag tränat idag. Två pass på totalt 30 minuter blev det. Skönt.

Nu ikväll håller jag på att tanka över foton från kamerorna och tänkte därför visa hur pillerburkarna blev.Alla foton är inte klara för övrigt, men det får jag ta lite då och då.
Nu ska jag fortsätta med det sista kortet jag gör med BoBunnypapper till Scrapbutiken. Det är halvklart och det hade varit jättekul om det var klart imorgon eftermiddag när jag ska dit.

Till sist ska jag visa ett foto jag tog på Mysan när de tre låg här i pysselrummet hos mig en eftermiddag och höll mig sällskap.Huvudet är närmst kameran. Titta så sött hon kröker baktassarna. Det gör hon i stort sett alltid när hon sover. Lilla prinsessan. ♥

Sov nu gott och ha en jättebra måndag.
Kram

P.s Jag blir jätteglad om du som varit här skriver en liten rad till mig. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!