19 jan. 2010

Intervjuad och jättenöjd

Vilket väder vi haft idag. Precis under 0° och snöfall hela dagen. Inget roligt väder alls.

Åkte in till sta'n i god tid i förmiddags och skulle fickparkera. Jättemoddigt och svårt att försöka svänga in med så mycket snö där, men det gick. Pulsade till Konsert & Kongress där intervjun hölls i ett konferensrum. Jag fick träffa styrelseordföranden samt vd'n för företaget. Två mycket trevliga män. Vi hade en bra, avslappnad och mycket trevlig intervju. När jag gick ut därifrån kände jag att jag verkligen gjort mitt bästa för att få dem att se att jag var mer än lämplig för jobbet. Så nu hoppas jag på att de har ett positivt besked till mig senare i veckan så att jag får komma på en andra intervju.

Efter intervjun åkte jag och lämnade bil och nycklar hos Kalle för att sen bli upphämtad av Jennie och Sandra. Vi åkte till Tornby och Ikanohuset för att göra diverse inköp. Efter det lämnade vi av Sandra hemma hos henne, för att sen åka vidare till Scrapbutiken där vi pysslade lite. Där mötte även Kalle upp oss sen när han hade slutat för dagen.

Efter stängning åkte jag och Kalle till mataffären för att hoppas på att hitta sushi till mig. Men det fanns ingen idag. :( Men Magnolia Ink Magazine fanns så den köpte jag. :)

Väl hemma åt vi middag. Sen somnade jag gott i soffan, för att nu vara klarvaken. :S

En jättetrevlig dag har det varit.
Tack till alla som hållt tummarna för mig. Fortsätt gärna att göra det så jag kan komma på en andra intervju. :)

Nu ska jag gå och lägga mig.
God natt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!