17 jan. 2010

Intervju imorgonI fredags glömde jag att slå på min mobil. Klumpigt som attans, men någon gång händer det. Naturligtvis hade jag ett meddelande på mobilen när jag slog på den på kvällen. Det var om en intervju imorgon, satt till kl. 8.00. Jag försökte få tag på personen för att bekräfta att jag gärna kom, men ville veta var vi skulle träffas.

Idag ringde mobilen, som låg på laddning i pysselrummet. Jag lovar att jag nästan flög genom huset för att försöka hinna svara, men missade precis. Ett nytt meddelande på mobilen. Imorgon kl 11.00 istället för 8.00 och nu vet jag även var vi ska träffas. :) Ett nytt sms har jag skickat som bekräftelse att jag kommer.

Iiiiiiihhh...så spännande och kul.
Så snälla. Håll alla tummar för mig imorgon. Jag vill verkligen ha jobbet. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!