5 jan. 2010

Ingen vanlig tisdag

Idag har jag mått så otroligt dåligt så det finns inte på kartan.
Jag har haft sådana magsmärtor så att jag nästan kräkts och svimmat. Detta p g a det trevliga vi kvinnor har, men förvärras ännu mer p g a Endometriosen jag har. Det känns som om den blivit värre och värre det senaste halvåret och det glädjer mig verkligen inte.
Det var som värst i ca fem timmar. Ca 3,5 av dem kunde jag endast ytandas. Ingenting hjälpte och jag fick verkligen behärska mig för att inte få panik. Och då har det gått långt kan jag säga. Jag låg som förlamad. Kunde inte röra mig och kunde knappt få fram ett ljud.

Men nu är det tack o lov bättre. Jag kan gå (långsamt) och jag kan sitta upp. Jag har fått i mig en smörgås och tre rutor choklad som Kalle köpte med sig hem idag. Min älskling, som vet att choklad är vad jag behöver när jag mår så här. ♥

Förhoppningsvis har dopkortet kommit fram idag. Jag hoppas det iallafall. Annars ska det vara framme på torsdag.
Men oavsett tänkte jag visa upp det här idag. Fotokvaliteten är inte den bästa. Jag orkade inte fixa ordentligt med ljuset denna gång.

Idén kommer från Petra/Paradise. Eller det är hos henne jag sett hennes fina dopkort iallafall. Sen har jag sett fler och liknande efter det.
Klicka på bilderna för att få dem större.Nu ska jag åter krypa ner i sängen. Denna gång för att försöka läsa lite. Det har inte gått tidigare idag. Jag har inte kunnat koncentrera mig förrän sent nu ikväll, därav mitt lilla besök här vid datorn.
Jag hoppas på en bättre morgondag. Det hade varit trevligt eftersom Kalle är ledig.

Sov gott.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!