13 jan. 2010

Ett försenat födelsedagskort & ett besök till Scrapbutiken

Imorse steg vi upp tiiiiidigt. Tidigt för mig nuförtiden iallafall. Kl 07 klev vi upp och jag fixade frukost till oss. -14° visade termometern i köket. Kalle skulle ta tåget idag för att jag skulle kunna ha bilen. Men så tyckte jag så synd om honom att jag inte hade hjärta att veta att han skulle frysa genom att först stå och vänta på pendeltåget och sen på bussen. Så jag körde honom till jobbet, för att sen åka hem igen. Ca 50 min tog det idag då det inte går att köra riktigt lika fort som annars.

Väl hemma fortsatte jag med div kort jag har att göra.
Två jobb sökte jag också.

Vid 14-tiden var jag i sta'n och hos Scrapbutiken och hälsade på och började på nya kort som ska upp i skyltfönstret. Trevliga kunder kom in och pratade lite. Alltid kul.

Ikväll har jag kopplat av och tittat lite på tv och myst med Duracell som legat och sovit på mig. ♥

Och tack o lov kom jag ihåg att ta med mig ett väldigt försenat födelsedagskort idag till Petra som fyllde år i slutet på december. Det har i stort sett varit klart, men så fick jag inte iväg det i tid och sen har jag tänkt att jag tar med det istället när vi träffas. Så idag fick hon det.Imorgon blir det en effektiv dag (om jag bara får sova ordentligt).
Julen ska förhoppningsvis städas bort. Jobb ska sökas.
Sen ska bloggar uppdateras - både Scrapbutikens och Prickiforms.
Kort ska göras så att jag hinner posta dem i god tid. Ujujuj.

Sov gott.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!