5 jan. 2010

Dopkort skickat & personlig ansökan fixad idag

Idag har Kalle postat dopkortet jag gjort på beställning. Jag tog foto på det igår innan jag packade in det.
Dock har jag inte hunnit föra över dem än. Det hoppas jag hinna imorgon.

Jag har även gjort en personlig ansökan om ett jobb idag. Företaget vill ha in ansökan skriftligt och inte via webben. Och varför inte passa på att göra det riktigt trevligt och personligt då. Så det har jag gjort. Det har tagit sin tid. Det var kul att göra den. Nu får jag bara hoppas att företaget blir nyfikna på mig så jag får komma på intervju.

Har haft ett litet pälsplåster idag. Tudor heter han. Så fort han inte hade kroppskontakt med mig pep han så ynkligt och ledset. Hur lätt är det att få något gjort då? Inte alls lätt. Men det har gått.

Efter några vändor med strul har jag lyckats få in en e-legitimation på datorn. Jag behövde gå in på apotekets hemsida för att kolla mina recept. Så nu fungerar det.

Sen ringde en återförsäljare till företaget där jag har mobilabonnemang. Fr o m igår kan jag nämligen välja att förlänga eller byta abonnemang. Så naturligtvis ringer de direkt idag. Det samtalet avslutades snabbt när jag vänligt förklarade att jag inte ville ha en ny mobil utan istället tänkte skaffa ett presentkort för att senare kunna skaffa en ny mobil. Killen i andra änden av luren blev så överraskad så han visste inte riktigt vad han skulle säga. :) Så där tog det samtalet slut.
Nu är bara frågan om jag kan ändra och förlänga abonnemang på hemsidan och fortfarande få presentkort eller om jag måste ta mig till en butik. Jag hoppas på det första, men misstänker att det måste bli alternativ två.

Nej, krypa ner i sängen nu är nog en god idé. Hoppas jag kan sova inatt. Det gick inte så bra natten till idag tyvärr.

Sov gott.
Imorgon kommer det lite bilder här.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!