19 jan. 2010

Dopkort & promenad i snö(o)väder

I söndags skulle vi varit på dop, men eftersom Kalle mådde jättedåligt, stannade vi hemma.
Jag hade gjort ett dopkort, som Kalle istället fick lägga i pappans tillika kollegans fack idag på kontoret istället.Idag kom grannen Sofie och ringde på min dörr. Hon ville ha med mig ut på promenad. Så det var bara att klä på sig och ut i snö(o)vädret. Det snöade en hel del. Hanna (närmsta grannen) kom också och så började vi promenera. Det blev 4,2 km-rundan och den var inte helt enkel att gå idag. Is, snö och modd då våra mindre vägar inte saltas utan endast plogas och på sin höjd får lite singel på sig. Så jag märkte att jag spände mig hela tiden när jag gick. Dessutom, eftersom det är mitt ute på östgötaslätten, blåste det rejält emellanåt och snöflingorna lade sig på ögonfransarna. Men vi hade himla trevligt. Och motion är aldrig fel. :)

Nu sitter jag här i pysselrummet. Jag har fått uppdrag att göra två bröllopsserier med inbjudan, festprogram och placeringskort att visa upp. Så det ska jag ta itu med. Sen köpte jag ytterligare en sorterings"hylla" igåreftersom jag behöver få ordning på ännu fler småsaker. Sen har jag lite saker att altra. Oj så mycket skoj! :) Men jag ska göra med bröllopsserierna. :)

Och så har jag kommit på en himla rolig sak som jag lovat mig själv att göra om jag får komma på en andra intervju. Så jag hoppas, hoppas, hoppas att jag får komma tillbaka och träffa dem. :)

Ha en fortsatt trevlig tisdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!