8 jan. 2010

Dopkort godkänt och viktnedgång påbörjad

Ikväll ringde vännerna som beställt dopkortet. De gillade det väldigt mycket, vilket gladde mig oerhört. :) De frågade om lite tekniker, som jag naturligtvis berättade om.

Idag har jag tränat lite. Inomhus naturligtvis. Temperaturen ligger på ca -10° till -15° varje dag, så jag låter bli att gå ut. Detta mest p g a min astma som blir ännu värre när det är kallt. Så istället har jag gjort div övningar.

På nyårsafton satte jag och Kalle ett mål som sträcker sig till nyårsafton 2010. Då ska vi ha gått ner 10 kg var. Jag känner personligen att minst 10 kg, men gärna lite mer. Men räknar man 10 kg på ett år blir det 0,5 kg/2 veckor.

När jag vägde mig vägde jag mindre än vad jag trodde jag skulle göra, men dock för mycket ändå.
Och när jag vägde mig idag hade jag gått ner 0,4 kg. Detta innebär att jag nästan nått mitt mål redan för de första två veckorna.

Tyvärr är det inte lika bra med min sömn. Jag har svårt för att somna och sover sedan ganska oroligt. Sen blir det bara några få timmars sömn. Så denna veckan ligger jag efter i sömn ganska rejält tyvärr.
Därför ska jag ta och gå och lägga mig nu.
Sov gott och ha en trevlig fredag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!