18 jan. 2010

BoBunnypyssel samt smyckad burk

Ikväll har jag pysslat en stund. Jag gör lite kort till Scrapbutiken med BoBunnypapper, och ikväll har det blivit ytterligare ett kort, totalt nu fem kort (tror jag).

Och igår var vi ju på apoteket, som jag skrev tidigare idag. Då passade jag på att köpa vitaminer samt Omega-3-kapslar. Det är ju bara bra att hjälpa kroppen att få i sig alla nödvändiga saker, även då vi försöker att vara duktiga. Dock får vi inte i oss fisk tre gånger i veckan, som tydligen är rekommendationen för att få i sig tillräckligt med Omega-3.

Dock är ju dessa pillerburkar så himla tråkiga och för att jag inte ska glömma att ta dessa tabletter vill jag gärna ha dem stående framme på en hylla i köket. Och för att det ska se lite trevligare ut har jag nu börjar smycka dem och är klar med min vitaminburk. Jag blev mycket nöjd med den. Dock har jag inte hunnit fota den än, så det gör jag imorgon. Nu ska jag lägga mig så att jag är pigg och fräsch imorgon på intervjun. :)

Godnatt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!