6 jan. 2010

Bättre idag

Idag är det tack o lov mycket bättre. Värktabletterna har hjälpt mig och jag har bara vilat hela dagen. Så nu känner jag att kroppen är orolig, trots att jag har lite ont.

Idag har vi "endast" -14°. Igår hade vi -18°. Idag har det dock snöat precis hela dagen. Hur mycket snö ska vi ha/få egentligen? Jag hörde att våra grannar försökte starta gräsklipparen, som på vintern är snöplog, men den ville inte starta. Så det blir att skotta förhand igen. Dock är det Kalles tur denna gång.

Kalle har tagit in mer ved idag. Det går åt nu när det är så kallt. Visserligen beror det lite på att vi ställt ner termostaten på värmepumpen. Det blir så himla varmt annars överallt och jag avskyr att gå runt och svettas. Och det är ju så mysigt att elda och jag gillar verkligen vår kakelugn.

Katterna har varit ute lite idag. Mysan försökte sig på att gå utanför altanen, men det var ingen hit. Ha snö på magen tyckte hon inte om. Hon skulle gärna se att vi skottade gångar som hon kan springa i runtom i trädgården. Dock är jag lite rädd att hon ska ta sig till uppfarten och tyvärr är det fortfarande många bilar som inte kör sakta trots att vår lilla väg är ganska hal nu. Därför får hon hålla sig på altanen och bara titta ut när hon sitter på räcket.

Julkorten är nu nertagna och jag har skrivit upp vilka vi fått kort från. Detta är tredje året jag gör det. Det är lite kul att se vilka man får kort från tycker jag. Och sen sparar jag alla handgjorda kort/foton som vi får. De köpta sparar jag inte. Då skulle jag inte få plats med dem.
Sen har jag plockat ner våra hemmasydda julstrumpor ikväll samt renen som håller i nedräkningen till julafton. En löpare, som var fullt med katthår, ligger nu istället i tvättkorgen. Så julen börjar försvinna så smått härifrån nu. Jag tycker det är lite sorgligt, iallafall att plocka bort adventsljusstakarna då de ger så härligt sken som man inte får med vanliga lampor. Det blir mycket hårdare ljus när man byter tillbaka och det är synd tycker jag.

Nu ska vi äta lite.
Ha en fortsatt trevlig trettondag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!