26 dec. 2009

Vit annandag

Jag syftar då på all den snö som vräker ner här på östgötaslätten. Det är inte klokt som det snöar här.
Vackert är det, utan tvekan.

Sitter i godan ro och redigerar bilder från kameran som jag tog när vi var hos mina föräldrar samt på lite pyssel jag gjorde innan jul. T ex juletiketter som satt på julklapparna till mina föräldrar. Jag försökte slå in julklapparna extra fint i år. Det var lagom många att slå in och jag vet att de uppskattar en fin inslagning. Dock hann jag aldrig ta foto på julklapparna. Men etiketterna blev förevigade iallafall.

Jag gjorde en att göra-lista inatt över vad jag skulle vilja ha gjort nu när Kalle är ledig och vi båda är hemma. Blir en bråkdel av det gjort är det nog ett under. Men jag ska iallafall se till att få en hel del gjort, med eller utan honom. Lättast är att göra de saker där jag inte är beroende av honom, så som att flytta ut en stor, tung och otymplig bokhylla. Så jag får väl börja med de "lätta" sakerna.

Nåja. Här kommer etiketterna.


Som sagt. Inte många julklappar så därför gick det bra att hinna göra dem. Ska dock vara ute i mer god tid nästa gång. :)

Den blå tagen gjorde jag tidigare i höst när jag demade Spellbinders hos Scrapbutiken och den har legat där sen för inspiration. Därför är det lite annorlunda stuk på den än på de andra.

NUUUU har Kalle vaknat, så nu ska jag gå ner och hjälpa honom att fixa mat.
Ha en härlig annandag.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!