28 dec. 2009

Ommöblering & effektivisering på gång

Jag behöver mer plats!
Jag behöver mer plats att sitta och pyssla på och pysslet behöver mer plats. Det behöver effektiviseras och omorganiseras. Och det är ju tur att jag kan sådant då. :)

Så nu ikväll har vi varit ute i garaget och hämtat in väggskenor som vi fick tidigare i år av mina föräldrar, samt lite hyllor som vi hade uppsatta i lägenheten i Linköping. Sen har jag tagit in en Billyhylla för att se hur det blir om man sätter konsoller på en sådan och hur bra det funkar. Man vet ju inte förrän man provat. :)

Vidare har vi flyttat ut tjockteven på 32" ut från gästrummet. Den står nu i allrummet/musikrummet ovanpå en byrå. Där ska vi koppla in tv-spel. Därmed frigörs en vägg i gästrummet där bokhyllan, som nu står i pysselrummet, ska få stå. Där kommer jag att ha plats till alla mina tidskriftssamlare och jag tror att det kommer att bli kanonbra.

Just nu står det helt still med både dop- och födelsedagskort. Jag ska ta itu med det imorgon eller på onsdag hade jag tänkt. Vill ju ha det klart och komma igång med alla mina andra planer jag har. Men så länge det ser ut här som det gör, drar jag mig verkligen för att sätta mig. Så därför måste jag få ordning på hyllorna först.

Så nu ska jag fortsätta här med ommöbleringen.
Men först ska jag ta lite foton på alla ställen som det ser ut just nu, även om det inte blir föreföre-foton.

Ha en fortsatt härlig kväll.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!