2 dec. 2009

Min egengjorda julkalender

Jag måste ju få skryta lite. Jag har gjort min alldeles första julkalender.
Och den ser helt annorlunda ut än alla andras.
Jag är supernöjd med den. Mycket jobb har jag lagt ner på den och t o m skadat mig på den. Men det var det värt.Påsarna är vanliga bruna små påsar som har bred botten. Köpte dem färdiga för att spara liiiite tid.
Det var nog tur det.
Men jag har klätt varje påse, chalkat, stämplat, använt perfect pearls, spellbindat och klistrat. Vilket pill. Men det var det värt.
Denna hänger i Scrapbutiken och varje dag är det ett erbjudande i påsen. :)
Och idag kan jag även visa närbild på den första påsen, bokstavligt talat. Jag har verkligen gjort dem i nummerordning. :)
Jag har varit på kursen idag, som alla tisdagar. Det går oförskämt bra med löneövningarna. Och det sporrar ju en ännu mer naturligtvis. Läraren frågade idag när jag tror att jag blir klar. Jag har inte mycket kvar på denna övning. Efter det är det ett test. Går det bra på testet är jag klar. Går det inte bra finns det extraövningar att göra. Men oavsett tror jag (och hoppas) att jag är klar nästa fredag senast. Det hade varit kul att vara klar. :)

Nu är jag ledig onsdag och torsdag. Ska pyssla, fixa med foton, läsa ikapp bloggar ( har nu 502 olästa inlägg), börja plocka i gästrummet (svärföräldrarna samt gammelmoster kommer till oss i helgen och det är ett förråd där inne nu), m m. Så jag har, som vanligt, att göra. Det är aldrig någon risk att jag är sysslolös.

I eftermiddags var Kalle och tog nöffsprutan.
Det börjar kännas i hans arm nu.
Jag hoppas det inte blir för jobbigt för honom, framför allt inte eftersom att han kör in själv nu till stan två dagar. Dessutom ska han på julmiddag med sitt jobb på torsdag.


Ha det jättebra.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!