23 dec. 2009

Lillejulafton - sista dagen med förberedelser

Idag är vi båda hemma. Det är skönt.
Igår kväll var vi och handlade mat på City Gross. Det var många bilar på parkeringen och en hel del inne på CG, men trots detta gick det väldigt fort i kassorna, vilket jag uppskattade.

Väl hemma gravade jag lax och vi upptäckte att julskinkan vi köpt i år inte bara kan griljeras utan måste även kokas.
Därför är det så skönt att vi båda är hemma idag så att vi kan fixa sådant idag.

Det har snöat ännu mer igårkväll och inatt. Det är så vackert ute att man nästan tappar andan när man ser det. Det ligger rejält med snö på varenda gren. Granarnas grenas ser tunga ut. Det ser så magiskt och gammaldags ut. Och vi kommer att ha snö till jul. :) Helt underbart.

I måndags när vi kom hem hade vi fått lite julkort och jag hade fått en påse från Prickiform. Ett helt underbart julkort låg där tillsammans med ett litet sött paket. Jag kunde inte vänta och öppnade det. Där låg en helt underbar, personlig stämpel från Katarina. "julkramar från Ciza" med en jättemysig font. Jag blev så rörd. Vilken julklapp. Tack igen Katarina!
Och igår var jag hos Scrapbutiken för sista gången detta år då de stänger för julen i eftermiddag. När jag hade varit och handlat lunch låg det en julklapp i min lilla pysselväska. Jag blir så bortskämd av mina DT-mammor. :) Men den fick jag inte öppna förrän på julafton.

Idag ska jag ta och redigera lite foton från helgen m m.
Jag ska även börja forma en lite annorlunda kalender hade jag tänkt mig. Hinner jag längre är det bara kul. :)
Ikväll blir det att se julavsnittet med Galenskaparna och "en himla många program" och ev kanske någon julfilm. Vi har ju några stycken. Riktigt mysigt ska vi ha iallafall. :)

Och för er som har lite julklappar kvar att slå in kommer här två små filmer om presentinslagning. Det kan vara kul för andra att se också inför födelsedagar.


Annorlunda presentinslagning
Måtta pappret rätt (och lite tips på inslagning och dekorationer)
Nu ska jag packa upp lite från helgen och igår så det blir lite struktur här. :)
Ha en underbar onsdag/lillejulafton.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!