3 dec. 2009

Klar med alla julkalenderfoton

Pust & stön.
Äntligen är jag klar med redigering av samtliga 24 foton på påsarna till julkalendern.
Dessutom har jag skrivit samtliga inlägg så att de ligger på arkivsidan. På detta sätt kan jag vara varsomhelst och ändå lägga upp inläggen varje dag. Och att ha detta gjort känns så skönt.

Är gräsänka ikväll. Kalle ska på julmiddag med sitt jobb. Jag hoppas de får jättetrevligt.
Själv ska jag ge mig på att försöka laga lite middag sen. Jag passar på att göra lite extra så att vi har till luncher imorgon också.

Förutom detta måste jag göra lite fler julkort. Nu börjar det verkligen bli ont om tid. Nio har jag gjort och ett har Kalle gjort. Det innebär att det fattas 12 stycken. Så det är bara att ligga i. Jag ska verkligen försöka få ner ambitionsnivån på dem också. Alla behöver inte vara lika avancerade. Men det är svårt att låta bli.

Tänkte passa på att visa ett av julkorten jag gjort.
Detta går i brunt.Jag tror inte att jag sett någon stämpla hÄnglarna som pepparkakor, och därför tänkte jag att "då passar jag på att göra det". Jag har dock inte bara stämplat utan även embossat dem med brunt pulver.
Pepparkaksreceptet är från Inkido och är embossat (choklad glitter).
Kanelstängerna luktar gott och precis lagom mycket. :)

Nä, ta itu med julkort var det jag. :)

Ha nu en trevlig torsdagkväll.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!