26 dec. 2009

Juldagen

Jag skaffade mig en beställning på ett kort tidigare i veckan när vi var hemma hos vänner. Lite fräckt kanske, men de gillade verkligen julkortet de fick och jag förslog att jag kunde göra ett dopkort till det dop de ska på januari.
Så jag har satt igång idag med att göra ett dopkort i form av en klänning, inspirerad av de dopklänningskort Petra/Paradise gjort tidigare. :)

Sen har jag lite födelsedagskort att göra också. Så det har jag försökt komma igång med också.
Och min lilla pyssellista för 2010 har blivit riktigt lång. Det ska bli intressant att se hur långt jag kommer på den. :)

Hela dagen har det varit nederbörd här. Mestadels i form av snö, men tyvärr även snöblandat. Tack o lov ligger all snö kvar och har byggts på. Tujahäckarna är väldigt nertyngda av all snö och vi har hållt oss inne. Det är inte kul att ge sig av i sådant väder. Och imorgon lär det inte bli bättre, så det blir att stanna inne även då. Så ingen mellandagsrea för oss än.

Igår kväll skulle vi sätta ihop pepparkakshuset vi köpte för några veckor sen, men när Kalle höll på att ta ur delarna såg han att båda långsidor var i väldigt många bitar. Himla trist för jag tror vi kunde fått det jättefint annars. Så kristyren är inte använd och påsen med nonstop är uppäten.

Ikväll har vi spelat några låtar på Guitar Hero 5, som jag egentligen fick när jag blev klar med min utbildning (men som jag väntat att öppna till nu i jul). Himmel vad man blir otränad fort när man inte spelat på några månader. Jag fick kramp i handen alldeles för fort. Så det blir till att spela mer och oftare. :)

Tänkte visa en så übersöt bild som vi fick på mailen idag av svärfar.
Det är Kalles mellanbrorsson på drygt två år som fick en Nalle Puh av oss, eller som D säger "Alle Pi". Han gick omkring med den när de var här på genomresa i somras. Han var supergullig. ♥
Och igår fick han en egen Alle Pi. Och jag tror att han tyckte om den. :)Nu ska jag fortsätta med mitt pyssel.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!