29 dec. 2009

Ingen praktikplats & lite vinterfoton

Jag öppnade posten som vi hämtade in ikväll.
Där fanns ett brev om att jag inte fått praktikplatsen. Kan lugnt meddela att jag varit skitarg i stort sett sen dess. Mycket över brevets formulering och att de skickar med brev. Varför jag föll på målsnöret denna gång vet jag inte, men ska försöka få reda på det genom att ringa dem imorgon.

Kalle har satt upp skenorna (har glömt att fotografera p g a ilskan). Nu behöver vi ändra positionen på hyllorna, men det får vi göra imorgon.
Bokhyllan står i gästrummet. Den står fortfarande tom. Att fixa där har inte lika stor prioritet som att få iordning här i pysselrummet.

Jag har redigerat lite foton från vår resa till mina föräldrar. Och tänkte visa några av dem här.
Samtliga foton har jag tagit. De är tagna med "min" Panasonic Lumix DMC-FZ18 och samtliga bilder på skog är tagna från bilen antingen från vindrutan eller från någon av sidorutorna (när Kalle körde). :)
De är tagna längs E4:an på olika ställen i Småland.Naturbilder från vägen längs Skånes västra kust kommer en annan dag.
Sen ska jag kolla med föräldrarna om jag får lägga upp lite vackra bilder från deras hem.

Men nu ska jag äta en klementin.
Sen blir det sängen och läsa bok.
Sov gott.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!