20 dec. 2009

Hälsningar från ett vitt & snöigt Malmö

För snöar gör det, som aldrig förr. Eller inte på länge vad jag vet.
Det har snöat i stort sett oavkortat sen vi kom ner igår eftermiddag.Igår var vi på Malmö Arena för att se Eddie Izzard. Det var kul att se arenan innifrån.
Vi hade skitbra platser. Första raden på parkett och nästan i mitten. Bättre platser kan man knappt få.
En jättebra show och Eddie är helt underbar, och sexig. ;)Jag och Kalle satt och skämtade före föreställningen om det borde finnas någon inne på arenan som man kände. Och visst fanns det det. Två fellow spexare, Boozon och Nisslas (Niclas Appleby) hade också sett showen och satt 19 rader bakom oss. Vi hade ingen aning om att de också skulle hit. De hade kommit från lite olika håll i Sverige och sammanstrålade här i Malmö. Det var galet kul att träffas där. :)

Idag har vi varit på Mobilia och handlat mat, handskar till mamma, m m. Jag och mamma gick in till frisörsalongen där hennes frisör (min f.d frisör som jag hade i många år när jag bodde här nere) och min gamla klasskamrat Lotta jobbar. Båda blev glada att se mig och det var kul att se dem.

Ikväll har vi ätit gott och tittat på film. Jag har fotograferat lite.


Nu blir det sängen här så vi orkar med morgondagen.
Ha en trevlig 4:e advent.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!