8 dec. 2009

Färdig och klar

Först ska jag berätta att vi hade Kalles föräldrar samt gammelmoster här i helgen. Himla trevligt har vi haft det. En del shopping har det blivit och många skratt. Igår bar det av till julmarknaden i Gamla Linköping. Gammelmoster Inger hade aldrig varit där så det var på tiden att hon fick komma dit. Förutom idioter till parkeringssamordnare var det en jättetrevlig marknad. Det var mycket hantverk (tyvärr mycket återkommande då och då), men det var ändå mysigt. Lite kallt om benen, men tack o lov uppehåll.
Men även om det varit en lugn helg är man slut när söndagkvällen kommer.

Och idag blev jag klar med min kurs/utbildning. Två veckor tidigare än ord. schema.
Jag gjorde klart mitt test idag. Det var både skriv- och räknefrågor. Var bra nervös när hon skulle rätta. Och det gick jättebra.
En timme efter det att jag hade kommit dit var jag klar och hade fått mitt kursintyg.
Hon var mycket nöjd med mig och det kändes jättehärligt. Själv var jag nog mest snopen och överrumplad över att det gick så jättebra på testet (hade några enstaka väldigt små fel).

Efter det att jag var färdig gick jag upp till butiken och försökte göra julkort (privata). Men det gick så himla trögt. Jag har varit väldigt trött idag. Men två presentpåsar och två julkort blev det iallafall. Inte så illa.

Och så ringde Carro (PrickiformDT-kollega) och hade lite bloggproblem. Men duktig som hon är löste hon det. Jag är jättestolt över dig vännen. :)

Imorgon ska jag till Trygghetsrådet och diskutera hösten och framtiden med min handläggare där. Det ska bli spännande hur jag ska gå tillväga. Har lite idéer på vad jag skulle kunna göra. Dessutom har jag en lunchdate med bästa Jennie.  Och förutom detta ska jag planera upp vad som behöver göras, när det ska göras och hur det ska göras. Det blir nog jättebra tror jag. :)

Får passa på att visa ett av de få julkort jag gjort hittills.
Stämpeln är Whipper Snapper, som snälla Janni lånade ut till mig när hon och hennes kompisar satt och scrappade i butiken för några veckor sen.
Jag har använt Panduropennor på motivet (förutom på skylten och snögubbens kropp där det är distresser). Glitterlim på snöflingorna.
Något Puffyliknande som expanderar vid värme (när det torkat) och ser ut som snö.
Textstämpeln (från Inkido) är embossad.
Band från Prickiform.
Glossy (3D-lack) på det vita samt på tofsen på luvan)

Det tog lite tid att sy samtliga nio kvadrater, men en himla härlig effekt tyckte jag.
Ja, det var väl vad jag hade att berätta idag tror jag.
Ha det jättebra.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!