10 dec. 2009

Burkarna är laddade

Idag har vi kokat knäck (utan mandel) samt bakat pepparkakor (färdigköpt deg).

Jag var låg när tjejerna kom. Det kändes inte alls kul, men det blev bättre och bättre. Vi hade jättetrevligt. Tredubbel sats med knäck blev det och tre paket pepparkaksdeg kavlades, stansades ut och bakades. Det blev Tiger, Nasse, Nalle Puh, kossor, hundar, katter, hajar, giraffer, flodhästar, änglar, grisar, en bock, granar, blommor, hjärtan, fallande stjärnor, hus, hästar, droppar, m m.

Vi tog en paus mellan knäck och pepparkakor för att äta lunch (köttbullar och pasta). Efter pepparkaksbaket blev det eftermiddagsfika och efter det gjorde jag ett kort till Sandras chef som ska sluta. Jag hoppas han blir glad för kortet. :)

Ikväll somnade jag i soffan under min underbara pläd som jag fick av svärföräldrarna i lördags. Den är brun på ena sidan och vit på andra och är köpt på Chilli. Den finns i många olika färgställningar (men jag fastnade så för denna mörkbruna).
Kalle var jättegullig och gjorde middag. Det blev lax, kroketter, sallad och Smögensås (tror vi). Mycket gott.
Jag har haft Duracell hos mig i knät sen kl 21. Hon älskar att ligga hos mig och sova. Lilla älsklingen.

Och nu sitter vi i pysselrummet. Tudor går och kvällsjamar i grovköket/badrummet. Jag vet inte om han pratar med musen som bor i våra väggar, eller vem han pratar med. Lilla Mysan ligger i gungstolen bakom mig.

Jag ska se om jag orkar göra ett enkelt och snabbt julkort innan jag går och lägger mig. Det hade varit kul. Jag har en idé som nog kan bli ganska söt tror jag. Får se hur det blir. Har dock inget att visa här i bloggen idag tror jag. Sorry.

Sov gott och ha en härlig torsdag/Nobeldag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!