18 dec. 2009

Årets skörd av julkort

Har suttit ikväll och redigerat julkortsbilder.
Märkte att jag tagit foto på alla utom ett. Hur irriterande var inte det? Väldigt kan jag tala om.
Så jag får maila och be mottagarna ta foto och skicka till mig. *Suckar åt mig själv*

Annars har det varit en lugn kväll. Kalle kom hem 20.10 och vi åt lite. Jag hade jätteont i ryggen men det släppte tack o lov efter en värktablett. Eldade i kakelugnen och nu hänger våra jeans framför och torkar (på säkert avstånd).
Imorgon åker vi till mina föräldrar.
Grannarna kommer att passa katterna och underhålla dem under tiden. :)
Har dock inte packat kläder än. Vet inte vad jag ska ha med mig mer än varma kläder. Tycker mindre och mindre om att packa. Jag har en tendens att packa för mycket och hatar att kånka omkring på en massa bagage. Så därför ska jag verkligen försöka vara duktig denna gång och packa lagom. :)

Här kommer en dos julkort jag gjort och som borde ha kommit fram till mottagarna.Och så några kort jag tror jag visat tidigare i bloggen.

Och så Kalles julkort såklart.


Jag tror jag fått med alla nu.
Det är lätt att man missar något.

Nu ska jag ta och packa lite kläder.
Kram på er alla och ha en trevlig helg.


Skriv gärna en liten kommentar när du varit här.
Då blir jag så glad. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!