14 dec. 2009

Adventsfika nr 2 avklarat

Idag har vi haft vårt andra adventsfika för vänner. Det första hade vi 1:a advent, men eftersom inte alla hade möjlighet tog vi även idag. Och även idag hade vi ganska många gäster. Mycket trevligt och mysigt var det. :) Så tack alla som kom. Det var jättekul.Sov inte en blund på hela natten inatt, så jag är ganska trött nu. Sov kanske 3 timmar i morse/förmiddags. Sen vaknade jag smått stressad över det vi hade kvar att göra innan alla kom. Men vi hann i tid och det var skönt.
Inatt när jag var vaken passade jag på att skriva adresser på kuvert till julkorten som jag har klara hittills samt skriva i eller bakpå julkorten. Så nu är jag mycket längre fram i den planeringen, vilket är skönt. Imorgon hoppas jag på att bli klar med det sista så att de kan skickas antingen imorgon eller på tisdag senast.

Har ni fått några julkort än?
Vi fick ett idag av en av familjerna. Men inte ett enda annars med posten. Är alla lika sena som jag? Eller hoppar folk över julkort i år? Hmmmmm...jag hoppas vi får något till iallafall.

Det är vitt hos oss nu. Det hade snöat inatt och det har fortsatt lite sporadiskt idag. Det är inte flera cm med snö, men det är vitt på mark, buskar och träd, så det gjorde att det såg ännu finare ut idag när folk kom. Tyvärr hann jag inte ut för att fotografera det, men har jag tur kanske E gjort det. Hoppas. :)Ska nu bara göra en lista över saker jag måste göra imorgon så jag inte missar något.
Jag hoppas ni haft en trevlig Luciadag idag.
Själv har jag inte hunnit se någon lucia, men det gör inget. Istället har jag sett söta pepparkaks- och tomtepojkar. :)

Sov gott och ha en härlig måndag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!