18 nov. 2009

Snabb som en vessla ;)

Igår var det ekonomikurs igen. Och förutom mina vanliga fyra timmar skulle jag ha enskild undervisning i två timmar i eftermiddag för att komma igång med löner.
Jag hade fått en bok samt övningar att göra och i förmiddags satt jag och gick igenom all text igen.

12.30 träffades jag och läraren igen och gick igenom de frågetecken jag hade. Sen började vi att gå igenom. Och det som normalt tar tre timmar, tog 1 timme. Det kändes så skönt. Så nu har jag lite läxa till fredag. Väldigt lite, men jag kommer nog att göra mer. Det var så himla kul och gick ju så bra och det sporrar så otroligt mycket.

Så i o m att jag var så snabb fick jag mer tid uppe i butiken. :)
Och det behövdes.
Jag och Petra har planerat klart butikens julkalender som börjar 1:a december (ovanligt datum att börja en julkalender på. ;) ). Dock har jag inte hittat det band jag var ute efterför att göra klart kalendern. Men ev kan jag ha något i gömmorna hemma. Ska kolla efter. Annars får jag åka och kolla på fredag. Dock lockar inte det alternativet eftersom det alltid är så mycket folk på stan på fredagen.

Och så har jag gjort en liten nedräkningsgrej som jag även lade här på min blogg. Det är värt att båda kolla Scrapbutikens blogg och butiken den 1:a december och sen varje dag därefter. :)
Det var kul att göra nedräkningsgrejen. Jättelätt och smidigt.Idag tvättar jag och för över filer från laptopen till min nya dator. Har avbeställt en prenumeration på en tidning samt pratat med Jennie, min pysselvän. :)
Ute är det grått och regnar. Det gör att jag känner mig lite frusen och trött. Känner mig allmänt stel i kroppen vilket inte gör det bättre heller. Jag ska ta fram min förberedelselista inför advent och kolla vad jag kan göra idag. Saker som är utomhusgöra får vackert vänta.

Ett julkort tänkte jag väl hinna också. Jag inte hunnit fotografera de jag gjort än, och det blir inget vidare i ljuset som är idag heller. Imorgon kanske.
Det är skönt att vara ledig iallafall.

Nu ska jag försöka installera Office, som vi köpte igår. Tre hemanvändarlicenser ingick i skivan. Ovanligt och mycket trevligt. Det gör att Kalle också kan installera det på sin laptop och vi kan ha delade arbetsböcker för t ex DVD-listan och så småningom CD-listan (när vi får för oss att skriva ner alla). Så smidigt.
Sen blir det att göra lite ekonomi. :)

Ha en trevlig onsdag och hoppas att ni andra har mycket trevligare väder än vad jag har här.
Kram


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!