1 nov. 2009

Skön men fartfylld söndag

Idag är det fyra veckor tills vi ska ha den första av två adventsfikor. Det ska bli så mysigt. Men fram tills dess är det lite som ska fixas och sen ska jag pynta också. Längtar jättemycket.

Idag är det den första november. Vart tog oktober vägen? Vad hände? Det är lite jobbigt att tiden bara springer iväg/förbi så där. Men det är väl så det ska vara.

Jag har hunnit färglägga ett julmotiv. Sen har jag bloggat i prickiformarnas egna blogg samt i scrapbutikenbloggen, där jag visar en bra och billig värdinnepresent.

Jag har tagit undan dricksglas som nu blivit utbytta mot nya, billiga och fina glas som rymmer ännu lite mer. :) De gamla glasen ska bli ljuslyktor som blir frostade på olika sätt. Jag ska bara se när jag ska hinna det. :)

Förutom det har jag fixat lite med tvätt, disken och vi har varit ute och gått stavgång på 4,2 km'srundan. Jag tog astmaspray innan vi gick ut. Det var nog bra det.

Nyss tankade jag över bilder som jag ska redigera till november månads utmaning hos Scrapbutiken.

Efter det ska jag laga middag och sen blir det att hitta ett bra foto som jag ska hitta på en bra sak till. Idén känns jättebra. Jag hoppas bara det blir lika bra när jag ska förverkliga det. :)

Och sen ikväll ska jag förbereda inför demningen i butiken imorgon. Då är det Spellbinders som ska visas. Dels hur man använder dem men även div användningsområden. Och jag har inte börjat med det än så det lär ta en liten stund.

♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ * ♥ *

Dagens kort jag tänkte visa är också från i måndags när jag demade masker.
Här har jag använt det runtom masken istället för själva masken. Det är den stora swirlen från Tim Holtz jag använt. Där var så pass mycket runtom masken att det gick jättefint att använda.

Jag satte plasten på en bit cardstock där jag tyckte att swirlen skulle hamna och färgade in med distress. Medan det fortfarande var fuktigt tog jag violett perfect pearls för att få lite mer liv.
När jag var klar med den stora swirlen tog jag de små swirlarna (även de från Tim Holtz) och satte i hörnen och färgade.

Efter det tog jag en jättehärlig julstämpel och stämplade den med svart staz on-dyna. Till sist chalkade jag lite.

Denna bild är sedan fastklistrad på en ännu större cardstock. Pappersblomman har jag gjort själv.
En bit underbart härligt grönt band med en liten rosett på gjorde rätt mycket för kortet.

Till sist tog jag en liten "tag" jag gjort själv. Den sitter med 3D-kuddar.
Jag började med att embossa stämpeln, som är så underbar.
Efter det tog jag och sprayade vatten i en liten blandningskopp. Sen hällde jag lite perfect pearls guld och blandade det med en liten pensel. Sen penslade jag bara på färgen på tagen. När jag fyllt hela värmde jag med embossfönen för att det skulle gå lite fortare. Tog på mer färg med penseln när jag tyckte det behövde förstärkas och värmde sen igen. Där det är embossat fastnar inte färgen. Så smidigt och effektfullt. Man kan inte tro att jag gjort det på ett brunt cardstock. :)
Ett väldigt enkelt men annorlunda julkort.

Nu ska jag gå och fixa middag till kl 18 då det är Amazing Race på Tv 6. :)
Ha en fortsatt mysig söndag.

Och tack Petra/Paradise samt Nette för era fina ord om LO'n. Det sporrar mig att våga göra fler LO's, även om jag fortsättningsvis kommer att mest göra kort. :)

Kramar

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!