15 nov. 2009

Seg söndag

Oj så seg jag är idag. Men så var jag också vaken till ungefär kl 04 imorse. Hade svårt att varva ner och ville få iordning min dator. Men så bra det blir (än så länge iallafall). Jag bara hoppas att installation av div program som jag är van vid och som jag behöver inte ska krångla. Men sådan tur lär jag inte ha.

Har just nu en Tudor som ligger mellan mig och tangentbordet. Han verkar vara oerhört nöjd över att jag inte längre har en laptop utan kör så här. Det innebär större utrymme för honom att breda ut sig på. Nu ligger han och sätter klorna i min vänstra handled (som han ligger över) för att få uppmärksamhet och kel. Han tycker inte att jag ska skriva. Jag ska komma ihåg att vi ska klippa klorna på samtliga katter här idag. Klorna är på tok för vassa för min smak.

Ska strax måla baksidan av mina "God Jul"-bokstäver i tjock fanér. Jättesöta är de. När de torkat sen ska jag dekorera dem lite och annorlunda. Det blir nog fint tror jag. Äta frukost ska vi också göra. Och sen ska jag sätta på en julfilm och stryka en massa dukar, gardiner och annat. Det blir så mycket lättare när man gör det framför tv'n och då passar en trevlig julfilm.
Kommer det ut någon bra julfilm på bio i år? Någon som hört något? Eller har någon bra julfilm som kommit ut på DVD de senaste åren som kan rekommenderas? Tipsa mig gärna.

Ska bjuda på ett kort idag. Det sista jag gjorde till senaste Prickiformuppdraget.
Jag försökte komma på en lite annorlunda vikning utifrån en bit kvistpapper jag hade kvar, och resultatet blev enligt följande.Framsidan. Jag tror att det mäter 7,5*15 cm. På spellbindersdiesen kan man antyda en gran. Den är stämplad med vattendyna och penslad med perfect pearls.
Här ser man granen lite bättre.Baksidan - enkel men dekorativ.
Första uppslaget. Både texten och stjärnorna är vattenstämplade och sen borstade med perfect pearls.
Andra uppslaget (viks ner). Granbård och ängel är också perfect pearls. Den ovala textstämpeln är stämplad med svart VersaFine.
Sista uppslaget.
Grannen är embossad och sen har jag sytt runtomden.
Texten till vänster har jag själv skrivit.

Samtliga stämplar kommer från Prickiform.

Materiallista:
I believe in Angels
Bakgrundstext - Wish upon a star
Granbård.01
Julgran.01
Underbara ängel.01
Lummerbård.01
Stjärna.mini.01
Stjärna.M.01
Stjärna.L.01
Papper - Vivianne Gades
Band - Prickiform

Ha en underbar söndag.
Kram


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!