12 nov. 2009

Ont, det gör ont, men det går

Igår hade jag ännu mer ont i armen, framför allt på kvällen. Det var riktigt jobbigt till sist. Det spelade ingen roll hur jag hade armen eller vad jag gjorde. Helst skulle jag röra armen konstant. Då kändes det som bäst (dock ej att höja armen).

Har sovit sådär även inatt eftersom jag har svårt att vända mig och att jag endast kan ligga på rygg eller på vänster sida.
Känner av armen även idag. Det är rött och svullet vid sticket och jag är jätteöm där men även öm en bra bit ner i armen. Jag hoppas det går över snart. Det här är inte kul, även om det kunde varit mycket mycket värre.

Jag fick pysslat tre julkort igår. Wow, säger jag bara (till antalet alltså). Ett tag trodde jag inte att det skulle bli ett enda kort igår heller - mycket p g a armen. Men jag lyckades bita ihop och få ihop det. Tre lite olika kort. Och på seneftermiddagen och kvällen var Jennie här och vi pysslade. Det var mysigt, men jag kände mig så dum. Jag var så seg och trött. Och bästa Kale lagade mat när han kom hem från jobbet så att vi kunde pyssla. :)

Idag har jag tagit fram mina böcker. På tisdag ska jag ha into i löner på utbildningen och till dess är det en hel del jag ska läsa samt lite övningar jag ska göra. Så det är lika bra att sätta igång med det så jag inte har allt i helgen och på måndag (då jag har självstudier hemma).
Ev pluggar jag inte hela dagen utan pysslar lite också. Det beror på hur ont jag har i armen.
Och man får ju inte ta värktabletter nu heller. Skulle man få feber är det viktigt att man har det så att kroppen får "jobba" bort det. Tar man värktablett märker man inte om man har feber. Och därför får man ha ont. Men jag klarar mig. Det kunde varit betydligt värre. Och så har jag ju färdig middag idag, vilket är bra då Kalle ska ha workshop ikväll så han kommer väl hem tidigast 20.30 skulle jag tro. Så det blir en låååång ensam dag.

Nä, dags att ta min nya pärm, bok, anteckningsblock och överstrykningspennor och sätta igång.

Ha en härlig torsdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!