11 nov. 2009

Ny platform med posten

Igårkväll fick jag svar från QuicKutz.
De bad om ursäkt att jag fått en felaktig plattform och skickar därmed en ny. Det verkar därför som att de tycker att skärplattan går att använda fortfarande, vilket jag hoppas. Men det märks ju sen när jag börjar använda den igen.

Nu hoppas jag bara att det inte tar för lång tid innan jag har den nya hemma. :)


Annars är jag ledig idag och imorgon. Det är skönt, speciellt eftersom jag var coh fick min vaccinspruta igår. Sköterskorna tyckte inte det var något tvivel om saken. Jag tillhör riskgruppen. Så de stack mig och sen fick jag sitta 30 min efteråt i ett väntrum för att se att jag inte fick några andningssvårigheter eller liknande. Men det fick jag inte. Jag mådde fint.

Fick mer och mer ont i armen igår kväll, men det gick ändå ganska fint.
Har ungefär lika ont idag. Det spänner rätt mycket ohc jag kan inte höja armen för högt. Då gör det ont. Jag kan inte ligga på den sidan så därför har jag inte sovit så jättegott tyvärr. Men ingen feber eller så. Och jag trodde det skulle göra mer ont än vad det gör. Detta räcker tycker jag.

Ute regnar det. Tur att jag ska vara inne idag. Idag har jag tänkt att komma igång med mina julkort. Det har jag sagt i över två (eller tre) veckor nu. :)

Ha en fortsatt trevlig onsdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!