21 nov. 2009

Morgonstund har... storm i mund

Vaknade 05.40 av ryggont,molande i magen, ont i käkarna och av att det blåser väldigt mycket. Det knakar i huset och det viner utanför. Vaknade dessutom klarvaken, så att försöka somna om var inte på tal.

Masade mig ner i köket och tog ett stort glas vatten, en värktablett och en banan som jag nu försöker få i mig (lite för mogen för min smak). Har surfat lite och tänkte nu gå ner och hämta digitalkameran för att ta lite foton på vad jag gjort hittills och uppdatera lite bloggar med foton (bl a denna).

Har fortfarande inte fått min plattform från QuicKutz. Jag har snart haft min Epic6 i en månad utan att kunna använda den. :(

Hoppas på att kunna ha en produktiv dag idag. Har rivit ur min "lilla" att göra-lista och lagt på bordet mellan våra datorer. Har kommit på att jag måste börja så smått att pynta redan denna helgen. Annars kommer vi inte att hinna till nästa söndag (då det är adventsfika). Men det blir nog bra. :)

Nä, kamera och fototagning var det nu.

Ha en mysig lördagmorgon.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!