27 nov. 2009

Klar med julbak & annan färg

I eftermiddags gjorde jag en dubbel sats av klenätdeg som sedan fick stå svalt i bastun tills ikväll då jag och Kalle tillsammans fixade resten. Många blev det och goda blev de. :)
Klenäter, eller klenor som de också kallas, har jag varit uppväxt med varje jul. Därför har jag fortsatt med den traditionen sen jag och Kalle flyttade ihop för 10 år sen. Och han gillar dem också. :)

Förutom klenorna har jag färgat håret. Det blev inte så ljust som jag hade hoppats på, men det blev fint ändå. Lite svårt att säga utan dagsljus, men än så länge är det ok.

Sen har jag hunnit göra klart tre julkort idag. Så det går framåt, om än långsamt.

Ska sitta en stund nu med och pyssla lite hade jag tänkt. Sen blir det sängen. Måste vara på utbildningen prick 8.00 imorgon bitti då vi endast kan/får vara där till 9.30 istället för 12. Så jag vill hinna med en hel del då.

Just det. Får inte glömma att prova kläder ikväll till lördag. För passar inte (läs: är jag inte för tjock) kläderna vet jag inte vad jag ska hitta på. :S

Nåja. Det ordnar sig alltid.
Sov gott och ha en trevlig fredag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!