30 nov. 2009

Fullspäckad helg

Vilken helg det varit. Fullt ös och lite till.
I fredags åkte vi och handlade mat efter det att Kalle slutat. Vi handlade även julklappar till brorsbarnen som farmor och farfar får ta med sig hem när de är hos oss i helgen som kommer.  Jag tvättade min korsett jag skulle ha på mig på lördagens sittning. Det gick bra. Kalle tvättade sin kostym.

I lördags strök jag kostymen, packade allt vi skulle ha med oss och fixade och donade och var smått stressad. Vi hann nästan i tid till dagsaktiviteterna på Spexet. Vi hade jättetrevligt, men var supertrötta vid 15-16-tiden.
Kl 17 var det föreställning, som var kanonbra! Bra story, bra skådisar, bra musik, arr, texter, underbar dekor, kostymer. Det var så kul.

Efter föreställningen var det dags att bege sig till lokalen där sittningen skulle vara. Eftersom jag och Kalle inte hade bytt om åkte vi förbi hans kontor och gjorde vid oss där. Kl 21 var vi på plats för fördrink och 22.20 satt vi oss äntligen till bords.

Sittningen var klar strax efter 01 (ovanligt kort sittning) och sen var det dans och mer mingel. Strax efter 03 åkte vi hem. Då hade jag bra ont i fötterna och var sliten. På väg hem satt vi och beräknade hur dags vi var tvungna att stiga upp för att hinna allt innan adventsfikat igår.

Jag kom upp i tid igår. Behöver väl inte tillägga att han inte gjorde det. Körde igång med allt som skulle hinnas med. Och vi hann, men himmel vad jag stressade. Inte så skönt. Men så fint och bra det blev och folk tyckte vi hade det så mysigt och juligt och då känner man att det var värt stressen. Och bakningen gillades också. :) Det kom betydligt fler igår än vad vi trodde det skulle göra, men det gjorde inget. Det var så trevligt ändå.

Jag var jättetrött sen på kvällen, men hade trots detta ett rent helvete att somna. Kul. :( Somnade vid 02-tiden.
Så, en fullspäckad men en rolig helg. Träffa många kompisar som man inte sett på flera år och julmys. Underbart.

Idag är det "skola". Det är skönt att jag inte börjar förrän kl 13. Så nu ska jag fixa lite i lugn och ro.
Jag hoppas alla haft en jättehärlig helg och att sista dagen i november blir mysig.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!