3 nov. 2009

Fars dag närmar sig, Epic6 bor hos mig & julkort

Idag har jag, som alla tisdagar, varit på kurs för att sen vara i Scrapbutiken och fixa.
Jag har uppdaterat bloggen med nyheter. Och sen har jag satt ihop stommen till min adventskalender. Just nu ser den bara bedrövlig ut, men med dekorationer kommer den att bli jättefin. Och den kommer definitivt att vara annorlunda. Det garanterar jag. :)

Ikväll har jag och Kalle hämtat ut två paket. Ett bokpaket med tre Nora Roberts-böcker och Digitalfotografi del 3.
Det andra paketet var ännu bättre. Jag fick äntligen min Epic 6. 799:- betalade jag för den. Ett jättebra pris tyckte jag eftersom jag sett på alla andra ställen att den kostar minst 950:- och uppåt.


Nu ska jag kunna köra mina QK alfabet som är 4*8" och andra långa och t o m längre dies.
Jag ska leka med den imorgon.
När Desperate Housewives är slut ska jag gå upp och göra klart fars dag-kortet till pappa. Det ska postas imorgon då jag inte längre litar på att posten levererar på en dag. Och jag vill ju att han ska ha det till på söndag.
Jag har bara lite finishing touches kvar.

Jag är så glad för alla vänliga kommentarer ni lämnar till mig. De uppskattas. Varenda en. ♥Och här kommer ett julkort jag gjorde för något vecka sedan.Jag har färgat in ett vitt cardstock med svamp och distresser (mellanröda och den mörkare gröna).
Efter det tog jag den ursöta stämpeln med flickan och texten och använde svart StazOn.
Tog sen järneksblad från Inkido och stämplade runt längs kanterna med grön dyna. Lite rött glitterlim på bären på järneksbladen.
En liten bit underbar spets som finns i tre färger. Klippte till ändarna istället för att klistra dem på baksidan som man annars gör så ofta.
Stansade ut en liten blomma och stämplade sen god jul från Inkido och chalkade den.
Innan jag monterade den tog jag ett annat band och satte bakom stämpeln och använde sen 3D-kuddar för att få mer djup.

Nä, nu blir det att tänka på pappa och avsluta hans kort.

Sov gott och ha en jättehärlig onsdag. Det ska jag ha. Är ju ledig och ska ägna mig åt att pyssla.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!