8 nov. 2009

Collage med julord

För något år sedan gjorde jag ordcollage. Då av inlägg i min andra blogg.
Och ikväll kom jag över sidan igen, Wordle, och tänkte att jag skulle göra ett collage med julord.

Så jag satte mig och försökte komma på så många ord som möjligt som hade med jul och nyår att göra. Det blev några ord iallafall.

När jag fått ihop orden var det dags att välja font, utförande och färger. Och eftersom jag hade svårt att bestämma mig (för framför allt fonter) gjorde jag ett antal olika varianter. Men en av alla dessa har jag nu fixat till lite i PS.Jag hade tänkt skriva ut denna imorgon och göra ett julkort där denna finns på. Jag tror det skulle kunna bli både snyggt och fräckt. Och så ska jag redigera de andra varianterna också.

Men nu blir det strax läggdags tror jag. Det är farligt att vara uppe sent en natt nuförtiden känner jag. Det är så lätt att vrida dygnet fel, och det vill jag verkligen inte.

Imorgon ska jag även ta och fixa till min inspiration till månadens utmaning hos Scrapbutiken. Fotot har jag tagit och man måste ha med det på kortet eller LO'n. Regler, datum m m hittar du i inlägget. Och eftersom röstningen kommer att ske endast i bloggen kan man maila bidragen man gjort. Så varför inte vara med i en lite annorlunda utmaning. Det är så kul att se hur olika alla gör utifrån en och samma bild. Och kan du inte skriva ut bilden, kan jag maila den till dig. Bara kommentera i inlägget för utmaningen så fixar jag det.

Nu är det bara tre veckor kvar till 1:a advent.
Vi ska gå på opera och se Don Giovanni. Det ska bli trevligt, speciellt eftersom vi känner flera av dem som är med. Det är samma operagrupp som Kalle tidigare sjungit i (2003-2005).

Sov nu gott och ha en mysig söndag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!