26 nov. 2009

Bullbakardag

Idag har jag bakat lussebullar. Riktiga, ätliga lussebullar.
Dubbel sats blev det också. Jag tar jämt vatten över huvudet och gör för mycket (inte endast bakning) så det blev ganska jobbigt. 80 bullar blev det och väldigt mycket ryggvärk, som först släppt för ca 1 timme sen. Jag blev klar med bakningen ca 15.30.
Men det är himla skönt att ha det gjort. Dock tänker jag inte göra klenäterna själv. Det kommer inte ryggen att klara av. Blanda till degen kan jag göra. Den ska dessutom stå svalt i några timmar, så förbereda kan jag göra.

Har pluggat idag också. Har tre sidor kvar av Löneadministration i praktiken kvar. Det går undan väldigt på utbildningen. Inte för att jag har bråttom och stressar, utan för att det går så lätt och smidigt (hittills iallafall).

Imorgon behöver jag göra ett antal julkort. Det får bli enklare som jag gör då. Måste komma framåt med det. Sn ska jag kolla upp kläder inför lördagens spexsittning. Det ska bli himla skoj att träffa alla gamla vänner och ha roligt. Jag hoppas bara att jag inte är för trött. Det är ju lite förberedelser inför adventsfikat vi ska ha på söndag.

Och idag fick jag min personliga almanacka som jag beställt efter tips från Petra/Paradise. Liten, söt och precis så som jag vill ha den. :)

Är trött som attan. Önskar jag var ett mumintroll som gick i ide. Och det blir inte bättre av att det varit mycket strul kring min Epic6 heller. Men det kommer att komma ett separat inlägg om det, tro mig. Det tar otroligt mycket på krafterna.

Så det känns som om jag försummar både människor och saker i o m pluggandet, mina uppdrag, förberedelser och div strul. Men jag är inte mer än människa och just nu gör jag mitt bästa åt alla håll jag kan för att göra alla glada och nöjda. Om sen inte alla är det ändå kan jag inte hjälpa.

Nu blir det sängen. Skulle nog kunna sitta och pyssla lite, men det är det inte värt. Nej, sängen istället för att förhoppningsvis orka stiga upp tidigt även imorgon för att uträtta mycket.

Sov gott.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!