16 nov. 2009

Bloggar som en tok

God middag alla härliga människor!
Måndag igen. Helgen flög iväg. Fast lite fick vi gjort - tvätta, tömt badkar, strukit en jättehög med dukar, bordstabletter, servetter, gardiner, hängde upp min egengjorda krans på dörren, tog in pyntet (och ställde i gästrummet), m m.
Och igår kväll satt jag och pluggade klart om löner. Då handlade det om semester, ersättning, föräldraledighet, sjukfrånvaro, tjänstledighet, m m.

Idag är jag "ledig" från kursen, eftersom jag ska gå lite extra länge imorgon för att komma igång med löner och övningar där. Det ska bli kul. Det innebär att jag max har fyra veckor kvar av min kurs, gärna mindre om det går bra.

Så idag har jag bloggat på Prickiform. Jag, Marja, Carro och Elin i Prickiformteamet ska nu ha hand om Prickiformbloggen. Så idag lade jag upp mina kort där.
Sen har jag uppdaterat Scrappizgalleriet för Prickiform. Det är mitt ansvar nu så jag lägger upp bilderna på korten vi gjort där.
Och Facebooksidan för Prickiform är även den uppdaterad. Kul att se att det tillkommer något fans då och då där. :)

Ska snart ner och leta fram lappen där det står var jag ska hämta ut mitt nya körkort. Måste tyvärr åka till Mjölby och posten där för att hämta ut det. Lite dumt eftersom vi aldrig har ärenden ditåt. Det hade varit mycket bättre att få hämta ut det i Linköping, men eftersom vi tillhör Mjölby kommun blir det så dumt. *Suck*
Och jag får passa på att fixa det en dag som denna när jag har lite mer tid och dessutom har bilen. När jag är ledig på onsdagarna och torsdagarna har Kalle bilen, så då sitter jag här i vårt lilla hus - fast.

Ska ta på mig lite mer kläder. Det är lite kyligt idag. 7° säger min dator att det är i Linköping. Det betyder att det är ca 5° här. Det är alltid 1-2° lägre hos oss än i stan.
Sitter nu och lyssnar på North Pole Radio via en gadget på datorn. Div varianter av julmusik strömmar ut genom högtalarna till vår lilla ministereo (som är 19 år gammal) som står på fönsterbrädan. Mysigt att lyssna lite på julmusik. Det gör att jag blir mer inspirerad att göra julkort. Hade tänkt att hinna ett julkort nu innan jag ska iväg i eftermiddag. För det är ju måndag och det innebär demning på Scrapbutiken. Idag är det twinklings som gäller. Jag har redan gjort lite och ska göra mer ikväll för att visa hur kul man kan ha med dessa små vattenfärger med metallook.

Hoppas jag får min plattform från QuicKutz idag, eller snart iallafall. Det är jättetråkigt att den bara står där och jag inte kan använda den. :( Tur att jag har min Cuttlebug kvar fortfarande. Annars hade jag stått där som ett fån.

Så jag önskar en fortsatt trevlig måndag till er alla.
Jag hoppas den blir avkopplande, kreativ och inte det minsta stressig.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!