26 nov. 2009

Äntligen lite julkort

Äntligen har Kalle fått in Photoshop i min nya dator. Och jag har äntligen kunnat lägga in brushes som jag laddat ner sen innan. Och ändå ligger det brushes och väntar på att få laddas in. Vi ska bara få igång den externa hårddisken först där de ligger och väntar precis som alla mina andra kort. Det är smått irriterande att inte kunna komma åt hela sin katalog där alla foton ligger.

Men eftersom PS kommit igång, har jag äntligen kunnat redigera julkorten (eftersom de var tagna i RAW-format).
Så nu blir det lite julkort här i bloggen.Först ut blir detta härliga julkort.
Måttet på det är 10*15 cm.
Material:
* mörkbrunt cardstock
* albumpapper
* Stilla natt-stämpel från Inkido
* distresser - båda blå
* Spellbinders "create a flake one"
* Spray & Sparkle från Crafter's Companion (finns hos Scrapbutiken)
* chalks dark brown
* vattenfast svart dyna - Versafine har jag använt
* brads
* 3D-kuddar

Jag har inte fixat till insidan på något av mina kort än. Jag gör inte det förrän jag bestämt vem som ska få vilket kort. :)


Jag tänkte även passa på att visa det underbara julkortet Kalle gjort.
Han kommer alltid bort till oss i butiken på måndagkvällarna och härom veckan satte han sig och gjorde ett julkort. Han lärde sig bl a att embossa.


Den underbara framsidan.


Och den jättesöta baksidan.

Visst är han duktig?! Det tycker jag. ♥

Nu ska jag ta itu med att göra lite enklare julkort. Jag börjar verkligen känna panik nu.
Lite senare ska jag göra degen till klenäterna, som vi sen tillsammans ska fritera ikväll. Jag har städat lite och ska även fortsätta med det lite sen. Och så får jag inte glömma att läsa de sista sidorna i löneadminboken.
Så fullt upp idag med. Det var inte så svårt.

Ha en härlig torsdag och hoppas vädret är lika fint hos alla er andra som hos mig - sol. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!