11 okt. 2009

Vintagekort & annat

Idag är det fullt ös medvetslös känns det som. Jag har ont men har ändå massor att göra. Saker jag tagit på mig själv så jag klagar inte. :) Jag lär ju mig nya saker, vilket är jättekul. Men smärtan kunde jag fått slippa. Tack o lov är den över om några dagar och jag kan ju sitta upp och göra saker så det kunde varit värre.

Så. Nu har jag gnällt färdigt.

Sitter och gör mitt första vintagekort någonsin. Det är en jätterolig utmaning och det blir ganska bra. Försöker komma underfund med hur jag ska använda ett visst medel, som blir jättehäftigt.

Kalle dammsuger och jag har plockat undan en hel del (han med). I eftermiddag får vi fikagäster så det blir rabarberpaj här med antingen glass eller vaniljsås. Mums. :)

Ikväll måste jag göra ett kort som ska upp på en blogg imorgon inför en ny månadsutmaning. Har man en utmaning kan det vara bra att visa ett exempel. Sen kan det komma fler exempel efterhand. :)


Dagens kort jag har att visa är ett julkort med en underbar granstämpel. Jag kommer inte ihåg exakt vem som tillverkat granen, men det ska jag ta reda på. Det är samma stämpel som jag använde på gårdagens kort "från en vän till en vän".Granen är embossad. Efter det har jag färgat in papperet med svamp och distresser.
Spellbinders har jag använt.
Papper är från Inkido. Samtliga "lappar" är chalkade och ritade på med penna för att efterlikna sömmar (men riktiga hade varit snyggare). Textlapparna sitter på 3D-kuddar medan de rutiga är vanligt klistrade.

Nu ska jag fortsätta här med mitt vintagekort innan fikagästerna kommer.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!