3 okt. 2009

Trick or Treat?

Som jag skrev tidigare tycker jag om Halloween (det är lättare att läsa än höra vad jag säger Jonny :)).
Och då älskar jag att göra halloweenkort.

Så här kommer mitt andra kort. Ett har jag redan visat tidigare.
Och detta gjorde jag innan i veckan.
Katten är från Inkywings. Han är målad med distresser och Tombowpennor.
Flugans vissa rutor har fått lite orange glitterlim.
En Spellbinders senaste dies har jag använt här. Jag är så förälskad i Spellbinders. Så användbara och snygga.
Och det fräcka oranga bakgrundspappret fick jag förra året av min underbara tandläkare Hege. De ska användas flitigt även i år. :)
För första gången chalkade jag alla blommor. Det blev jätteläckert så det kommer jag att göra fler gånger.
Dessutom blev den oranga blomman textstämplad med en brun distress.
Och så svart och orange floss i knappen.
Bakgrunden bakom katten är torrembossad med cuttlebug. En halloweenbakgrund.
Den syntes inte vidare först, vilket var lite trist. Så jag tog en svampdutt, som man kan sätta på fingret, och tog silverfärg från en stämpeldyna och började färga in pappret med cirkulära rörelser. Och jag tycker det blev en metallook.
Och bakgrundspappret torrembossade jag med en av de smala embossmönsterna som Cuttlebug gett ut. Det brukar vara 4-5 st smala mönster i ett paket. Även denna fick lite silverfärg på sig.
Texten embossade jag och inte riktigt tillräckligt med vilje då det ska få lite grungestil. :) Det ska inte bli snyggt här.
Och efteråt stämplade jag texten "Trick or Treat?".


Nu blir det att göra klart födelsedagskort till Kalles äldsta brorsson som fyller sju på tisdag. Paket lämnade vi till födelsedagsgrisens föräldrar förra helgen. Så slipper man skicka och inte veta om och när de kommer fram.
Så nu är det bara kortet kvar.
Sen blir det nog pyssel för hela slanten i helgen. Jag behöver inte plugga utan ska bara göra roliga saker. Hitta julkortslistan behöver göra. Den är försvunnen och jag vill veta vilka som skickade kort till oss förra julen.

Ha en underbar lördag och håll er inne med tanke på vilket väder det ska bli.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!