1 okt. 2009

Lussebullar & pepparkakor i bild

God förmiddag alla ni som läser detta.
Idag är det regn, regn, grått och regn här i Östergötland.
Emellanåt regnar det  hyggligt mycket och ibland vräker det ner här.
Men mig gör det inget.
Vi är inne. Eftersom det regnar får katterna vara inomhus också. De ligger nu och sover lite varstans. Älskade Duracell ligger här i pysselrummet i gungstolen och sover så fridfullt. Hon gillar när hon slipper de andra två busarna, och jag förstår henne. De kan vara väldigt ettriga ibland.

Jag sitter här i pysselrummet och har så smått börjat plugga för dagen. Jag ska läsa igenom de kapitel jag hittills gått igenom på kursen och sen läsa vidare. Har även några övningar som jag ska göra till imorgon.

Lussebullarna jag gjorde igår kväll har jag lagt i en liten skål. De blev mycket bättre. Jag har dock inte tagit foto på de misslyckade lussebullarna. Det var för deprimerande tyckte jag.
Lite foto på ett halloweenkort och mina två halloween/grungetags har det också blivit, men tänkte inte visa dem riktigt än. Man måste ju sprida ut det lite. :)Här är första omgången. 89 lussebullar och lite pepparkakor (Ja de är lite mörka men det var den bästa bruna jag hade =) ).
Så många. Jag hade tänkt ge bort några eftersom det blev så många, men det sket ju sig.
Så här blev iallafall kvällens batch.
Fimolera nr 16. Strax över 100° i 15 min.
När de torkat, pensa på lite Versacolors Umber eller Bark. Detta så att det ser ut som att de fått lite färg.
Svart Pearl Maker som russin. Ser här att jag skulle kunna klicka på PM en gång till för att få lite mer höjd. Får dock se om jag gör det. :)
Man skulle kunna lacka dem för att få samma lyster som de riktiga när man penslat med ägg. Ska nog försöka göra det med någon för att se vilken variant jag gillar bäst.
Och här är mina pepparkakor. Kristyren är vit Pearlmaker. Formerna är riktiga pepparkaksformar som jag använt. Jag har en hel del formar. Tycker det är så kul att ha. :)

Nähä. Plugga var det ja. :)

Kraaaam på er.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!