28 okt. 2009

Ledig två dagar & ett kuvertkort

Idag och imorgon är jag ledig. Det är skönt och otroligt välbehövligt. Det är väldigt mycket just nu. Kurs, pyssel, hjälpa till här och där. Det börjar tära lite på mig, på min energi. Men samtidigt gör jag andra glada och det är härligt.

Solen skiner idag och det är underbart att ha dagsljus. Det har vi inte varit bortskämda med nu på ett tag.
Dock blir det inte en lugn dag. Jag ska om en timme över till grannen och passa barn. Och eftersom jag är supertrött ska jag ta och vila lite innan dess. Men först ska jag visa ett kort jag gjort.

Ett kuvertkort blev det att bjuda på idag. Storlek bestämde jag själv.
Det lilla "frimärket" är från ett mönsterpapper som massor med små gulliga julbilder.
Det har jag embossat två gånger för att få lite lyster och mer effekt.
Efter denna bild var tagen stämplade jag "frankeringsrader" som om det var stämplat av posten.

Snöflingorna har jag gjort genom att stämpla med vattendyna och sen ta perfect pearls som jag borstat på. Det blir en helt underbar lyster. Dock är det jättesvårt att fånga lystern på bild. Iallafall för mig. :)Ett jätteenkelt kort, men så trevligt att få tycker jag.

Var på Karlstadmässan i söndags. Träffade mina DTvänner Tesa och Carro från PRICKIFORM. Jätteskoj. Och lite inköp av pyssel blev det naturligtvis. Ingen hade väl förväntat sig något annat. :) En hel del inspiration fick jag också, vilket alltid är trevligt. Men så trött man blir efter en sådan dag. Resan, alla intryck och många timmar tar på krafterna. Men det var helt klart värt det.

Nu ska jag vila lite.
Ha en jättehärlig onsdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!