19 okt. 2009

Kvällsöppet hos Scrapbutiken

Om en timme beger jag mig till min kurs. Där ska jag sitta i tre timmar och vrålplugga och vara duktig, för att sen gå runt huset och pyssla ikväll hos Scrapbutiken. Just nu letar jag idéer till den nya skyltningen. Så jag får väl se vad jag får ihop ikväll. :)

Jag ska fotografera de sista tre korten jag gjorde klart igår. Jag gjorde små halloweenkort av mina tags som jag gjorde för någon vecka sen. Sen fixade jag det sista på ett julkort. Så det måste fotas innan jag kan ta det till butiken.

I helgen var det stor pysselmässa i Göteborg. Jag hade gärna varit med mina Prickiformtjejer, men det gick inte. Men jag tänkte på er en hel del ska ni veta. :) Jag hoppas det var kul där och att folk blev inspirerade av alla kort och handlade massor. Jag vet ju hur jag själv är. :)

Idag blir det ett julkort att visa.
En jätteenkel vikning.
Stans från Fiskars.Jag har själv gjort rutmönstret på högersidan. Det var riktigt kul att göra.


Närbild på granen, som är embossad. Sen har jag färgat in pappret med distress och svamp.
Ha en fortsatt trevlig måndag.
Och kom gärna förbi butiken ikväll. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!