8 okt. 2009

Kunskap är något underbart

Ikväll har jag suttit med datorn o fixat med Scrapbutikens blogg. Och nu är vi klara med utseendet på den.
Jag är supernöjd. Den har fått lite mer färg, men ändå behållt det rosa. Marginaler är flyttade, ny bild till butiken, nya färger till länkar och större text och rubriker.
Det är jag som suttit och fixat och Kalle har suttit brevid och varit lärare. Mer och mer klarar jag av, vilket stärker min självkänsla oerhört. Och jag märker att han blir mer och mer imponerad över allt jag tar till mig.

Tänk att det kan vara så kul med kunskap. För mig är det nästan som en drog. Jag måste få lära mig saker. Jag vill lära mig nya saker. Hur det funkar. Klara mig själv.

Nu sist ikväll har jag lagt till Lussekattsbeställning i menyn till höger. Det fattades bara någon liten sak för att jag skulle få det perfekt, men när Kalle satt brevid mig kom jag på det och fixade det. :)
Nu ska det bli kul att se om jag får fler beställningar.


Jag har inte hunnit packa upp min BIA än. Den står här fortfarande i sin låda. Så jag ska ta och packa upp den och klappa lite på den innan det är dags att lägga sig.
Jag hade ju tänkt att jag skulle hunnit vika lite påsar ikväll efter en mall jag hittade innan idag, men att jobba med bloggar tar mer tid än vad man tror. Så jag ska skriva ut mallen så får jag pilla med det imorgon istället. :)

Hmmmmm...om man kanske skulle ta och läsa lite bloggar också. 214 inlägg säger min Google Reader att jag har oläst. Det växer fort där, men jag är oerhört glad att jag har Google Reader. Den håller koll på alla bloggar jag vill följa och visar lätt när någon skrivit något nytt. Superbra och smidigt. Det sparar mig tid då jag slipper gå till bloggar och kolla OM den personen uppdaterat. :) Sen att det blir fler och fler sidor man följer sparar ju inte tid. Det går åt ännu mer tid. :) Ja det är inte lätt.

Nä, sluta svamla nu och öppna BIAN och läs lite sen för att gå och lägga mig innan midnatt kanske.
God natt, sov gott och ha en färgrik torsdag. Det ska jag ha.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!