17 okt. 2009

Helg igen

Veckorna bara flyger iväg känns det som. Jag tycker inte jag hinner mycket. Inte så mycket som jag skulle vilja iallafall. Pluggandet går bra och det är skönt. Jag ligger fortfarande före i tidsschemat, vilket känns bra. Då kan jag bli klar fortare och hoppas på att få jobb före jul. :)

Idag är det lördag, igen. Två av katterna är med mig i pysselrummet och den tredje ligger i fåtöljen utanför sovrummet. Kalle ligger och sover och jag har varit uppe sen 07.40.

Igårkväll hade vi gäster och åt surströmming. Det var jättetrevligt och gott.

I eftermiddag ska Norator (Kalle & Niklas) vara med i sin första radiointervju. Det är jätteskoj och jag är glad för dem. :) Man måste ju börja någonstans.

Förra lördagen började jag göra en LO. Jag blev inspirerad av en textstämpel "trollungen", samma som jag även använde på LO'n.Det är jag på bilderna.
Jag gick i ettan och var alltså sju år. Första skojmaskeraden. Egentligen var maskeraden på våren, men jag tyckte man kunde använda bilderna även till halloween.
Och jag ville inte ha för skräckinjagande LO eftersom jag inte var skrämmande på bilderna. Så därför blev det denna kombination.

Ciza & -83 är stickers. Det fanns ingen riktig 3:a kvar, så jag klippte sönder en 6:a. :)
Spindelnäten är masks från Tim Holtz. Jag har använt silver och vita nyanser av färgdynor om jag strukit över maskerna med fingerduttar. Till sist har jag tagit en härlig neongrönt glitterlim från You Do för att förhöja det extra mycket.
Fotomattorna är embossplattor från Cuttlebug som jag sen också färgat in med silverdyna för att få lite metallook.
Fladdermus från Inkywings
Trollungentext från Scrapbutiken.

Ha en underbar lördag. Det ska jag försöka ha.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!