9 okt. 2009

Fullt ös här

Idag har jag varit flitig.
Varit på ekonomiutbildningen, möte på Arb.förmedlingen på rekryteringsmöte och snabb personlig intervju.
Sen vidare för att ta snabba körkortsbilder. Vidare in på bolaget för att hämta ut den beställda Blossaglöggen (har inte smakat på den än, men det är jättefina flaskor). In på konditori för att handla morotskaka till kompis som är på semester hemma i Sverge (jobbar i Japan sen två år tillbaka). Tillbaka till parkeringen för att upptäcka att min anteckningsbok inte är med och får gå tillbaka till bolaget och leta igenom massor med korgar för att sen få reda på att den ligger i den kassa jag stod i (frågade kassörskan om hon fått in en anteckningsbok och beskrev den men fick svaret att jag skulle kolla kundkorgarna).
Åter till bilen och parkeringen för att åka till Scrapbutiken och pyssla.
Hjälpa till att stänga butiken och sen åka och hämta kompisen på andra sidan sta'n och åka hem. Tar omvägen via pizzerian och handla pizza till middag. *pust*

Och som om detta inte räckte gick en del av vår vattenvärmepump sönder igår. Men detta upptäckte inte jag förrän jag stod i duschen och vattnet var jättekallt. Så nu går pumpen på elpatron och lagning sker tidigast nästa vecka.

Men annars är det bra. Intervjun kändes jättebra och utbildningen går kanon (vad jag vet nu. Lämnade in flera tester för rättning idag så jag ska kanske inte ropa hej än).

Dagens kort skulle först bli ett grattiskort, men det kändes inte rätt. Istället blev det ett inbjudningskort.
Ballongpappret är helt underbart.
Kantstans från Fiskars.
Och stämpeln är även den helt fantastisk. Jag älskar den fonten. Märket är nog Reprint skulle jag tro.Och när det öppnas ser det ut såhär.
Och på baksidan har jag tänkt att mer info kan stå.
Ett enda mönsterpapper till detta kort.
Ballonger och hörnor är dies från Bosskut. Ballongerna har jag torrembossat med cuttlebugdie.


Nu ska jag fixa vidare här med bilder.
Jag hoppas ni har en härlig fredagkväll och får en mysig lördag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!