7 okt. 2009

Ett paket kommer lastat m kort & pyssel

Idag ska mamma hämta ut ett pysselpaket (eller det blir nog pappa som hämtar ut paketet men mamma som öppnar det).
Jag har handlat på Partillemässan till henne.
Och i paketet ligger även ett kort, nämligen detta (som legat klart nu ett tag).Det är samma princip som bröllopskortet jag gjorde, men detta kort hänger man upp istället.
Flickan är en Gorjusstämpel från Funky Kits.
Hon är målad med distresser och tombowpennor (som jag älskar dessa pennor!)
Bakgrunden är den jag gjorde för någon vecka/veckor sen med svamp, molnmall (jag själv klippt till) och distressen Broken china.
Girafferna är köpta på Bokia. Det var ett set man kunde köpa. Söta tycker jag. :) De ska representera olika humör man kan ha.
Cirklarna är utstansade med en liten punch. Sen har cirklarna fått lite chalk och efter målning har även samtliga nosar fått lite 3D-lack. Här kan man skymta lite att även stjärnan som flickan håller samt stjärnorna i håret har fått lite 3D-lack.
Molnen som jag stämplat är både från Prickiform och Magnolia. De är sedan målade med distress Broken china för att få samma nyanser som min bakgrund.
Även texten "Små lätta moln" som står längst ner till vänster på ramen är från Prickiform. Molnen och texten säljs tillsammans. :)
Och vid närmare titt kan man se lite att molnen blivit lite pudrade med perfect pearls (syns bättre i verkligheten - som alltid).
Fjärilen var ett litet experiment jag gjorde. Jag hade först stämplat Fånga dagen-stämpeln, men ville att fjärilen skulle bli mer än bara platt som på stämpeln.
Så vad jag gjorde jag då?
Jo jag tog en bit plast från förpackningen till Spellbinders, stämplade fjärilen med vattendyna och embossade den sen med vinrött pulver. Det gick jättebra. Tog mitt falsben och böjde vingarna, satte fast lite pärlor och till sist monterade jag den på stämpeln ovanpå den stämplade fjärilen.
Och detta är baksidan av kortet/tavlan.
Det är en och samma swirl (från Tingtura tror jag) som jag använt längs sidorna.
Sen är det en journalstämpel som jag stämplat i blått och till sist ovanpå det en textstämpel (som jag inte kommer ihåg varifrån jag köpt).

Själv blev jag väldigt nöjd med kortet och jag hoppas att mamma blir det med.


Annars idag har jag suttit med Scrapbutikens blogg. Utseendet är lite annorlunda. Igår kväll bytte vi bakgrund och idag har jag suttit och gjort headern och lagt in den. Jag har klarat av en hel del själv, men nu är det lite småsaker som Kalle måste hjälpa mig med så jag får vänta tills han kommer hem.

Tanken var att jag skulle plugga idag, men jag känner inte riktigt för det, men behöver för att jag inte har möjlighet imorgon. Istället vill jag packa upp min Bind-it-all samt pyssla lite. Och eftersom jag ligger så pass mycket före kanske jag inte behöver plugga så jättemycket och kan leka istället. ;)

Och jag är superglad att det är så många som kommenterar nu. Det är jättehärligt att få respons på det man gör och skriver. :) Så fortsätt med det.

Nä, plugga var det ja. Oki då. En liten stund. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!